top of page

Cupping terapi og massage til børn 3-12år

300 kr varighed 45 min

 

Massage har vist sig at kunne mindske stress, aggressivitet, afspændinger og uro, og gør at børn bliver mere rolige og tilfredse.

I dag stilles der store krav til børn, både hvad angår uddannelse og fritid. Vi glemmer nogen gange, at vores børn også kan have brug for tid til, at koble fra. Mange børn har faktisk en længere arbejdsdag end voksne, da de både skal gå i skole, fritidsordning og til fritidsaktiviteter.

 

Børn kan også lide af hovedpine og smerter i nakke, ryg, lænd. Det ikke så mærkeligt, da børn ofte er nødt til, at sidde mange timer om dagen på stole og ved borde som ikke er tilpasset det enkelte barn, og når de bærer på deres tunge rygsække. Derudover er mange børn aktive i leg og sport og dette kan også medvirke til ømme muskler og led. Rigtig mange af de aktiviteter som vores børn deltager i, foregår ofte i et støjniveau som er utroligt højt og dette kan give stress symptomer og koncentrationsbesvær for nogle børn. Massage kan give dit barn mulighed for at slappe helt af, slippe tankerne for en stund og nyde den nærhed og omsorg massagen giver.

 

Vi tilpasser behandlingen til barnet og bruger relevante akupunkturpunkter og blid cupping massage eller massageterapi. 

bottom of page